Om oss

 

 

Rent o Klart AB  är ett familjeföretag med snart 17 års erfarenhet inom städbranschen.

Det som kännetecknar oss är att vi är pålitliga, tillgängliga och hela tiden gör vårt allra bästa för att våra kunder skall bli nöjda  och fortsätta att vara mycket  nöjda med vår service.

Långsiktiga relationer är något vi hela tiden strävar efter. Nära kontakt med varje kund borgar för att det blir ett fruktsamt utbyte som båda parter vinner på. Vi har idag många kunder och fina referenser.

 

 

Nöjda kunder skriver:

Nyligen putsade vi fönster på Restaurang Elliots www.elliots.nu  och Martina Elliot är mycket nöjd med vårt utförande av fönsterputs av både restaurangen och privat hemma. Vi tackar för det och är glada för bekräftelsen att vi gjort ett bra jobb :)

Nöjd kund skriver " Vilken enorm skillnad att komma hem till blanka fönster! Tusen tack för väl utfört arbete. Hälsa Lars så gott. p.s såg att Lars även putsat på speglarna :) "mvh Marcus & Emma

Jag har tagit hjälp av Lars (och Camilla) på Rentoklart sen 2010, dels privat och dels för vår bostadsrättsförening och är alltid väldigt nöjd. Seriöst mottagande och väldigt yrkesproffsiga.

Jag rekommenderar er till alla jag känner. Och framförallt till de som tror att man kan tvätta fönstren själv med samma långvariga resultat. Héléne Bagge , Brf Wahlberget

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS PÅ RENTOKLART!! 0739792928 ELLER INFO@RENTOKLART.SE

 

Rentoklart i Stockholm

Mobil : 073-9792928

Kontor : 08-650 67 28 

Mail: info@rentoklart.se

Stamgatan  17

125 74  ÄLVSJÖ


Företagsförsäkring Trygg Hansa 
Confidence Assistans i Stockholm AB

orgnr:5566182928