Hemstädning checklista

 

 

    RENTOKLART I STOCKHOLM

 

  Hemstädning-privatkunder checklista

 

Hemstädning omfattar den regelbundna städningen  vanligen 1, 2 ggr i månaden. Den utförs på ytor som ej kräver stege. Kunden tillhandahåller allt städmaterial och en bra dammsugare.

KÖK

Avtorkning av diskbänk, kakel, arbetsbänk, kranar. Avtorkning av vitvaror och diskmaskin utvändigt. Avfläckning av skåpluckor utvändigt samt front till lådor och handtag. Avtorkning av socklar vid golvet på underskåp. Tömning och avtorkning i och runt sopbehållare i skåpet under diskbänken. Avtorkning av spis och ugn utvändigt. Rengöring av mikro in – och utvändigt. Avtorkning av spiskåpa utvändigt.

BADRUM & TOALETT

Rengöring av toalett och handfat i, utanpå och undersida. Rengöring av badkar, in-utvändigt. Rengöring av duschutrymme, duschskärm/kabin, kranar , duschslang/duschmunstycke.

Avtorkning av kakel ovanför/under handfat samt ovanför badkar. Avfläckning stänkytor.

BOSTADSRUM & SAMTLIGA RUM

Avtorkning  eluttag, strömbrytare.

Avfläckning av dörrar och dörrkarmar samt dörrhandtag.

Avfläckning av inglasade dörrar. Avfläckning av garderobsdörrar.

Speglar putsas. Tavlor dammas.

Damning och avtorkning med fuktig trasa av fönsterbrädor/bänkar, fria horisontella ytor på bord, stolar, skåp och hyllor till en höjd av högst 1,8 m. Dammsugning av golv, trösklar samt mattor, små mattor flyttas för rengöring under. Våttorkning av golv. Dammsugning av golvlister. Dammsugning av klädda/stoppade möbler.

Tömning av papperskorgar. Avtorkning av ledstänger och trappräcken. Sopning/dammsugning av samt våttorkning av trappsteg. Avtorkning utvändigt av torkskåp/tumlare och tvättmaskin. Avtorkning insida av entrédörr.

 

 

Rentoklart i Stockholm

Mobil : 073-9792928

Kontor : 08-650 67 28 

Mail: info@rentoklart.se

Stamgatan  17

125 74  ÄLVSJÖ


Företagsförsäkring Trygg Hansa 
Confidence Assistans i Stockholm AB

orgnr:5566182928